fbpx

Money mindset mentorforløb

Vil du lære at fjerne pengeblokeringer og få økonomisk frihed i din business?

Kender du det, at du gør alt det rigtige i din business men at økonomien bare ikke rigtigt følger med?

Har du forgæves forsøgt at manifestere flere penge, lade som om du allerede har overflod og måske endda brugt penge du slet ikke havde i forsøget på at tiltrække flere og det eneste der er sket er yderligere minus på kontoen? Bare rolig, du er bestemt ikke den eneste og der er hjælp at hente!

Dette forløb er til dig, der er klar til at tage massiv action for at tjene flere penge i din business, blive ekspert til at styre din økonomi og klar til at ændre dine økonomiske begrænsninger til økonomisk overflod.

Er det nu, at du skal i gang eller hvor lang tid skal der gå før, at du får den business du drømmer om?

Er det dig?

Du slår knuder på dig selv for at levere ekstra til dine kunder, selvom du faktisk ikke tager prisen for det 

Du bryder dig ikke om at tale om penge og har svært ved at stå ved din pris

Du sammenligner din pris med de andre i din branche – fedt, så tager du da også lige deres pengeblokeringer ind!

Du kæmper og kæmper for at få din business til at lykkes men det er aldrig helt lykkedes

Du klarer dig måske godt økonomisk men har svært ved at se hvordan du skal komme til næste økonomiske niveau

Du tror, at det kræver alt for meget af dig at få økonomisk succes

Du tror ikke at man både kan hjælpe andre OG tjene mange penge

Du giver for meget væk gratis

Lær at transformere dit penge mindset, så din business får det økonomiske overflod du drømmer om

 

For mange er penge og økonomi ikke noget man taler om og det vil jeg gerne lave om på! Når penge er tabu bliver det et emne vi gemmer væk og samtidig med det tillægger vi dem alle mulige betydninger som ofte slet ikke kommer fra os selv.

Hvor mange gange i dit liv har du hørt sætningen ‘penge vokser ikke på træerne’ eller ‘man skal yde før man kan nyde’? Vi bærer alle disse mærkelige overbevisninger med os omkring penge og når vi så heller ikke må tale om penge, så er det jo svært at gøre ret meget ved det…

Pengeblokeringer kan komme i mange forskellige udformninger. Du kan have svært ved at tage penge for dine ydelser, sætte din pris,  svært ved at modtage penge eller holde på dine penge, som om penge er som sand der bare render ud mellem fingrene på dig.

Hvor end dine pengeblokeringer kommer til udtryk så er der hjælp at hente. Du kan også få overflod i din økonomi. En millionær ser ud som dig! Så hvorfor ikke dig og hvorfor ikke nu?

Modulerne

Grounding

Fundamentet skal laves før vi bygger, så her finder vi frem til dit dybere forhold til penge så du kan blive klar til et overflods penge mindset. Her skal du være klar til at kigge indad og du vil helt sikkert finde frem til nogle oplevelser du havde glemt som har betydning for hvordan du har det med penge og overflod. Du vil aldrig opnå fuld succes med dit pengemindset før fundamentet er helt i orden, så det er et modul du vil bruge igen og igen, hver gang nye blokeringer dukker op.

Resourceful

Du lærer hvordan økonomien fungerer i din business. Nu skal økonomien frem i lyset og ikke gemmes væk. Jo mere komfortabel du bliver i forhold til økonomi des mere positiv penge energi sender du ud, hvilket resulterer i et større økonomisk overskud. Bare rolig, det er ikke matematik på højt niveau og det kræver ikke regnskabskunnen 🙂 Dette modul er hvor vi begynder at arbejde på flere planer end andre lignende forløb og du vil blive udfordret og opleve modstand men tro mig… det er det hele værd!

optimize

Her gennemgår vi din forretningsplan. Du lærer at tiltrække de rigtige kunder for dig og får styr på dine produkter. Du får sat en pris der matcher den værdi du giver til dine kunder og får en business der kan skaleres. Her trækker vi for alvor arbejdshandskerne på, hvor de fleste kun fokuserer på målgruppen gennemgår vi hele din business og får lavet den forretningsplan du sikker aldrig rigtigt fik lavet.

owning

For at du skal blive en penge magnet skal du af med dine egne og andres begrænsende pengeblokeringer. Du lærer hvordan du kommer af med dine egne pengeblokeringer og stopper med at lytte til andres. Det er en kæmpe power du vil opleve når du kan skelne mellem andres og egne pengeblokeringer og blive bevidst om hvilke tanker du skal handle på og hvilke, der kun er ude på at blokere din vej til overflod på alle planer.

vision

For at kunne opnå det du ønsker skal du vide hvad du ønsker og hvorfor. Du kommer her til at blive helt skarp på dit mål, så det kan mærkes både af dig og dine kunder. Når du sætter dit mål er det ikke nok bare at tænke på det eller ønske at det manifesterer sig. Det kræver både det rette mindset og den korrekte indsats hvis du vil se resultater og det er det hele værd når du oplever hvordan du igen og igen opnår de mål du sætter.

energize

Det er uendeligt svært ikke at blive påvirket af nye pengeblokeringer og du vil altid skulle arbejde med dit penge mindset. Det er ligesom en muskel, der først skal trænes for at blive stærk og derefter vedligeholdes. Du lærer hvordan du holder motivationen oppe og hvordan små indsatser kan give store resultater. Det handler om momentum og om hvordan du skaber din egen motivation. 

Love & Money

Du kan arbejde med det du elsker, hjælpe andre OG tjene penge!

Rigtig mange tror, bevidst eller ubevidst, at det er enten eller. Enten er man et godt menneske, der har startet som selvstændig for at hjælpe andre eller også har man startet for at tjene penge. Lyt engang… DU MÅ GERNE TJENE PENGE OG ENDDA MANGE PENGE SAMTIDIG MED AT DU HJÆLPER ANDRE!

På money mindset mentorforløbet tager vi udgangspunkt i din business og din passion. Økonomisk overflod er ligegyldig hvis du ikke samtidig arbejder med lige præcis det, du elsker at lave og har den tilværelse, du drømmer om.

Du ved det godt… det bedste tidspunkt at starte på er nu!

Jeg vil elske at hjælpe dig til at få det økonomisk overflod du drømmer om i din business og give dig den livsstil du fortjener. Hvor lang tid har du lyst til at vente før det sker?

Jeg har været selvstændig i over 20 år og det har ikke altid været let, så jeg kender alt til økonomiske stress og hvordan den blokerer for overskud både energetisk og økonomisk. Jeg ved derfor godt, at det ikke altid er nemt men jeg ved også at det er muligt, også for dig, hvis du er parat til at gøre arbejdet.

Dette er IKKE et quick fix, bliv rig i en fart forløb. For at få økonomisk succes kræver det, at du arbejder med dine pengeblokeringer, dit mindset og også med din økonomi.

Jeg har hjulpet over 100 kunder med deres økonomi og har gang på gang set de vildeste økonomiske resultater når økonomi og regnskab får possitiv plads.

Denne holistisk tilgang med hands-on arbejde med din økonomi og din business samtidig med at du dykker ned i dine gamle pengeoverbevisninger og gennem samtale og øvelser skaber dit nye pengemindset er den kombination, der gør at du vil opleve, hvor let det kan være at opnå økonomisk overflod.

Tjek Lauras video og hør hvad hun har at sige om vores samarbejde

Jeg giver Nina mine varmeste anbefalinger specielt hvis du står med udfordringer som penge mindset, hvilke priser skal jeg tage, hvordan tjener jeg flere penge. Hvis du vil have én som både forstår, hvordan det økonomiske flow fungerer i en virksomhed og én som samtidig også har koblet det med hvordan man fjerner pengeblokeringer og hvordan man arbejder med sit mindset, så er Nina den rigtige. Laura Grubb

Laura Grubb

Skal vi sammen skabe forandringer?

Jeg elsker at hjælpe passionerede selvstændige, der drømmer om at få en bæredygtig business på alle planer. Jeg oplever ofte at alt for mange glemmer den økonomiske del og den indflydelse deres tanker om penge og regnskab har på det økonomiske overskud i deres business.

For at du får den business du drømmer om, skal alle dele i din virksomhed fylde dig med positiv energi – også den del der handler om økonomi og regnskab. Den gode nyhed er, at du også kan blive glad for den del og du kan stadig outsource alt det praktiske, på forløbet lærer du at få forståelsen af hvad tallene fortæller om din business og det er guld værd – bogstaveligt talt 🙂

Min styrke ligger i kombinationen af økonomi og mindset. Jeg har den økonomiske faglighed og har udarbejdet regnskaber i over 10 år, for lige præcis sådan nogen som dig, så jeg ved hvad der virker. Jeg fandt hurtigt ud af, at en stor del af mine kunder havde blokeringer om penge og økonomi, der bremsede dem i at få den business de drømte om. Jeg har derfor i de sidste 3 år hjulpet selvstændige at slippe af med deres økonomiske blokeringer og få det mindset det kræver at have en succesfuld business. 

Ja tak, nu skal det være!

Du får et 12 ugers mentorforløb skræddersyet til dig og din business. På money mindset mentorforløbet følger jeg dig hele vejen og sessionerne bliver understøttet af de redskaber og øvelser du har brug for til at opnå økonomisk overflod i din business.

Hver 14. dag får du et nyt online modul med øvelser og værktøjer. Efter hvert modul får du en 1:1 session (i alt 6 sessioner à 1 times varighed) på zoom hvor vi gennemgår de blokeringer, der dukker op og får finjusteret din business og strategi så du på alle områder er klar til det overskud du har ventet på. Mellem hver session har du også mulighed for at sende de spørgsmål der kommer, når du gennemgår modulerne og du vil modtage en lydfil fra mig med svar.

Du vil efter forløbet stadig have adgang til alle online modulerne med øvelser og redskaber, så du gang på gang kan få hjælp til at fjerne nye pengeblokeringer.

Din investering

24.800,- ekskl. moms

 

Du kan også betale i 3 månedlige rater à 8.600,- ekskl. moms

Kontakt mig på hello@ninagrove.dk og bestil en uforpligtende samtale, så vi kan se om vi er et match.