fbpx

Vil du også være din egen regnskabsninja?

Lær at lave din bogføring korrekt og bliv eksperten i dit regnskab

Er det nu, at du skal få styr på dit regnskab og

ikke længere udskyde det til sidste øjeblik?

Med et Regnskabsninja medlemskab får du adgang til online bogførings- og regnskabskursus med nemme trin for trin videoer, der forklarer og viser dig hvordan du bogfører i Dinero. Du får ikke kun adgang til et bogføringskursus men også et helt modul om fradrag, hvor du får forklaret hvad du må og ikke må trække fra i din virksomhed. Forklaret i et helt almindeligt sprog så alle kan være med. Derudover får du også adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan stille de spørgsmål til dit bogholderi, der alligevel måtte dukke op.

Ønsker du et større overskud, så kom i gang med dit regnskab!

Øh, det kan da ikke passe? Jo det passer og det er der flere grunde til.

Rigtig mange selvstændige snyder sig selv for mange penge enten fordi de bogfører forkert, ikke ved hvad de må trække fra eller simpelthen lader være med at tage alle udgifter med fordi de er usikre på hvordan det skal bogføres eller bare synes, at det er for besværligt. Du har måske også prøvet at stå i en butik og ikke lige fået bedt om en kvittering og tænkt pyt… men er du klar over hvad det egentligt koster dig årligt?

Hvis du nu tænker, at det er småpenge, så er her den anden grund. Når du tager ansvar og ejerskab for dit regnskab og økonomi så åbner du for, at tjene flere penge. Hvis dit regnskab allerede nu virker som den tungeste og mest uoverskuelige opgave i verden, så kan du være sikker på, at dit økonomiske overskud ikke stiger så hurtigt som du drømmer om.

Så kom i gang med at blive din egen regnskabsninja og oplev hvordan dit overskud helt automatisk følger med!

Jeg kan på det varmeste anbefale Nina Groves online kursus”. Man føler sig trygt taget i hånden fra start, og Nina har en fantastisk evne til at forklare tingene så man forstår dem. Jeg laver netop selv mit daglige regnskab i Dineros gratis version, da jeg godt kan lide selv at have overblik. Ninas kursus er en perfekt kombi til dette, da der følger forklaringer på video med på diverse bogføringer. Nu føler jeg mig tryg og det er også rart at have kurset som et lille opslagsværk, når man støder på spørgsmål. Monnick Gaiazz

Monnick Gaiazz Artist

Bogføring med Hjerte

Dette medlemskab er det eneste du har brug for, for at kunne lave din bogføring. Du bliver eksperten i dit regnskab, så du kan klare regnskab og økonomi med ro i maven.

Medlemskabet giver dig adgang til den lukkede Facebook gruppe, hvor du kan stille mig spørgsmål til dit bogholderi samt til det online bogføringskursus der trin for trin guider dig gennem bogføring i Dinero.

Onlinekurset er delt op i to dele. Den ene del er undervisning i bogføring i Dinero og den anden del er alt det du skal vide om fradrag, altså hvad du må og ikke må trække fra i din virksomhed.

Du kommer gennem alt det du behøver for at få styr på regnskab og økonomi i din virksomhed.

Del 1: Der er 35 videoer, der viser dig alle de forskellige typer af bogføringer du kan have i dit regnskab, grundigt forklaret med skridt for skridt skærmoptagelser så du ved lige hvad du skal gøre når du laver dit bogholderi.

Videoerne har hvert deres område, så du let kan finde lige den video, du har brug for når du er gået i stå eller bare er i tvivl om du gør det korrekt. 

Hvad gør man når man har købt forskellige ting på én gang, kan man egentlig bogføre et salg uden at lave en faktura (ja, det kan man sagtens) og hvordan skal b-skatten bogføres… Alt det og meget mere får du grundigt vist og forklaret.

Der tages udgangspunkt i den gratis udgave af Dinero men du kan bruge kurset både med gratis eller pro versionen.

Del 2: Der er 33 videoer om forskellige fradrag du kan have i din virksomhed.

Så hver gang du skal købe noget til din virksomhed kan du lige tjekke om det er en udgift du må trække fra i din virksomhed.

Hvordan er det nu reglerne er med udgift til telefon og computer? Hvordan laver man et korrekt kørselsregnskab og hvad med den kop kaffe du købte, da du mødtes med én fra dit netværk?

Tænk nu hvis du må trække det kursus fra, du har drømt om længe!

Skal det være slut med at snyde dig selv for fradrag? Så er det disse videoer du skal dykke ned i, hvor alt bliver forklaret så det er nemt at forstå.

Step-by-step videoer

Du bliver guidet trin for trin i et sprog du kan forstå, så du er sikker på, at du gør det rigtigt.

Alle kan være med

Og jeg mener ALLE! Det kræver ingen matematik eller regnskabsforståelse.

Regnskabsninja

I Facebook gruppen kan du stille de spørgsmål, der dukker op, når du sidder med dit bogholderi.

Jeg var lidt i tvivl om det kunne betale sig for mig at investere i kurset Bogføring med hjerte, da jeg allerede er rimelig godt i gang med at bogføre i min forretning.
Men da jeg alligevel så alle de små overskuelige og super praktiske videoer, var det tydeligt at det kan hjælpe både de der lige er startet med at arbejde med regnskaber og de der har gjort det i noget tid og stadig har lidt tvivlsspørgsmål.
Nina har en kærlig evne til at gøre det trygt og overskueligt.
Hun fører én igennem hvert enkelt lille tema med sin rolige stemme og beskriver tingene helt enkelt med konkrete eksempler.
De mange korte videoer gør det super overskueligt, så man ikke skal se en masse igennem man ikke skal bruge lige i det pågældende øjeblik.

Anne Li

Ny tid nyt liv

Er det dig?

Dette medlemskab er målrettet til dig, der har startet virksomhed ud fra din passion, men som synes, at alt det med regnskab og økonomi er svært. Så hvis du synes, at du er totalt talblind og håbløs til regnskab og økonomi, så er det lige præcis dig, jeg har lavet dette medlemskab til. Ved du absolut intet om regnskab, intet problem, det gør du med dette medlemskab.

Tænk hvad det vil give dig af mentalt overskud endelig at få styr på dit regnskab. Hvor meget energi bruger du på at være utryg? At være bange for at Skat kommer på besøg og finder ud af, at du har gjort alt galt eller er du en af de mange der ligger søvnløs over hvad du mon skal betale i skat og moms og om der er penge på kontoen til det. Alt det ved du når du har styr på dit regnskab. Har du lyst til at ændre det, så du kan klare dit regnskab og økonomi med overskud, så er dette medlemskab for dig. Så hvis har du bildt dig selv ind, at du er dårlig til regnskab og aldrig kan lære det – er det så ikke på tide at lave om på den historie?

∞ Er du bange for om du gør det rigtigt?

∞ Synes du, at økonomi er svært?

∞ Har du altid været dårlig til tal?

∞ Frygter du hvor meget du skal betale i skat og moms?

∞ Venter du med regnskabet til sidste øjeblik?

∞ Dræner økonomien dig?

Nina Grove

 

Jeg har gennem de sidste 10 år hjulpet selvstændige med at få styr på deres regnskab og undervist dem i, hvordan de nemt selv kan klare deres bogholderi.

Det er helt fantastisk at se passionerede businessejere gå fra angst og frygt til ro og glæde over endelig at kunne tage ansvar for deres eget regnskab. Jeg har derfor lavet dette onlinekursus, hvor jeg har samlet alt det jeg af erfaring ved kan være svært, så endnu flere kan opleve den glæde det giver at tage ejerskab over den økonomiske del af sin business.

Jeg vil elske også at hjælpe dig med at få styr på dit regnskab, så du med ro i maven selv kan lave dit bogholderi. Jeg ved at den vilde udvikling jeg har set hos mine kunder også kan ske for dig 🙂

Ja tak, jeg er så klar!

Du får en grundig gennemgang af bogføring i Dinero. Kurset gennemgår alt det du behøver for at kunne klare hele dit bogholderi og du kan bruge det både med den gratis og betalte Dinero version. Det bliver forklaret og vist skridt for skridt, så alle kan være med. Du lærer bogføring, momsafstemning og bankafstemning og meget meget mere. 

Du får en gennemgang af hvad du ifølge Skat må og ikke må trække fra i din virksomhed. Der er forskellige videoer med de typer udgifter du kan få fradrag for i din virksomhed forklaret på en måde som alle kan forstå.

Alle videoer har overskrifter så du lynhurtigt kan gå til den, der giver dig svaret på dit spørgsmål.

Du får adgang til den lukkede Facebookgruppe, hvor du kan stille mig de spørgsmål, der dukker op når du sidder med dit bogholderi.

Det er slut med uro i maven om du gør det rigtige. Med dette medlemskab er du aldrig mere i tvivl om hvad du må i din virksomhed.

Bogføringskurset er online, så du kan se det, når det passer dig. 

 

Pris pr. måned

239,- ekskl. moms

Ved du allerede at dette er det helt rigtige for dig, kan du spare to måneder ved at melde dig til for ét år.

Al materiale bliver opdateret løbende så det hele tiden er opdateret i forhold til gældende lovgivning.