fbpx

Regnskab & økonomi

Udarbejdelse og indberetning af årsregnskab og årsopgørelse. Inkl. stikprøver af din bogføring, tjek af afstemninger og smårettelser.

Årsregnskab og selvangivelse for enkeltmandsvirksomhed fra 2.800,- ekskl. moms.

Årsrapport og selvangivelse for selskab fra 4.600,- ekskl. moms

Kontakt mig på hello@ninagrove.dk så udregner jeg din pris.

Rådgivning f.eks. om start af virksomhed, valg af virksomhedstype og anden økonomisk rådgivning 1,5 time på zoom eller skype 1.900,- ekskl. moms

Bogføring af alle dine bilag, afstemninger og momsindberetninger. Eksempel: 30 bilag pr. kvartal  til pris 1.000,- ekskl. moms pr. kvartal. Kontakt mig på hello@ninagrove.dk så udregner jeg din årlige pris, så du kender din investering – Jeg har nu plads til få nye kunder, så meld dig til hurtigst muligt hvis du ønsker min hjælp.

Økonomisk vækst forløb

12 ugers forløb hvor vi går i dybden med økonomien i din business og både får optimeret dit økonomiske mindset og lavet en handlingsplan for hvad du vil opnå i din business. 6 sessioner på zoom eller skype samt pr. mail efter behov. 

Pris 14.500,- ekskl. moms.

Jeg tager kun få nye klienter, så meld dig på venteliste, hvis du ønsker min hjælp på hello@ninagrove.dk

Online Kursus – Regnskab med hjerte

Dette kursus er til dig, der gerne vil kunne klare bogholderiet selv samt få optimeret dit økonomiske mindset.

Dette kursus er målrettet til dig, der har startet virksomhed ud fra din passion, men som synes, at alt det med regnskab og økonomi er svært. Det kan være, at du udskyder det til sidste øjeblik og synes, at det er en tung opgave eller at du presser dig selv til at få det gjort med dårlig energi og frustration over om du overhovedet gør det rigtigt. Har du lyst til at ændre det, så du kan klare dit regnskab og økonomi med overskud, så er dette kursus for dig. Det hele bliver vist og forklaret, så alle kan forstå det, så hvis har du bildt dig selv ind, at du er dårlig til regnskab – er det så ikke på tide at lave om på den historie?