fbpx

Money mindset mentorforløb

Kender du det, at du gør alt det rigtige i din business men at økonomien bare ikke rigtigt følger med?

Har du forgæves forsøgt at manifestere flere penge, lade som om du allerede har overflod og måske endda brugt penge du slet ikke havde i forsøget på at tiltrække mere, så er du ikke den eneste og det er ikke så ligetil som mange får det til at lyde.

Er du klar til at tage massiv action for at tjene flere penge i din business, blive ekspert til at styre din økonomi og er du parat til at arbejde med de pengeblokeringer du har, for dem har vi alle, så er dette forløb til dig!

Der er ingen ledige pladser før september.

Online bogføringsKursus i dinero

Vil du også være din egen regnskabsninja og få styr på dit bogholderi?
Synes du, at alt det med regnskab og økonomi er svært? Det kan være, at du udskyder det til sidste øjeblik og synes, at det er en tung opgave eller at du presser dig selv til at få det gjort med dårlig energi og frustration over om du overhovedet gør det rigtigt.

Regnskabet er ofte det, der får mindst opmærksomhed i små virksomheder og den opmærksomhed det får er tit drænende og negativ. Hvordan tror du, at det reflekterer sig i din virksomheds økonomi? Hvor du lægger dit fokus er hvor energien flyder frit, så er det på tide at give din økonomi lidt positiv opmærksomhed?

Regnskab & Økonomi

Udarbejdelse og indberetning af årsregnskab og årsopgørelse. inkl. stikprøver af din bogføring, tjek af afstemninger og smårettelser.

Årsregnskab og selvangivelse for enkeltmandsvirksomheder fra 2.800,- ekskl. moms.

Årsrapport og selvangivelse for selskab fra 4.600,- ekskl. moms.

Kontakt mig på hello@ninagrove.dk så udregner jeg din pris.

Rådgivning f.eks. om start af virksomhed, valg af virksomhedstype og anden økonomisk rådgivning 1 time på zoom 1.400,- ekskl. moms. Skriv til hello@ninagrove.dk og book en tid og kom flyvende fra start.